Jämför matpriser!
Bli medlem gratis
Textstorlek:

Coop Forum erbjuder gratis släpvagnar

Coop Forum i Borås är Freetrailers första nya samarbetspartner under 2012 och blir samtidigt den första enskilda Coop Forum- butiken i Sverige att erbjuda gratis släpvagnar till allmänheten!

I slutet av 2011 slöts avtalet mellan freetrailer och Coop Forum Borås samtidigt som 3 nya täckta släpvagnar beställdes. Släpvagnarna finns nu tillgängliga för utlåning helt gratis i upp till ett dygn hos Coop Forum Borås.

”Samarbetet är ett led i vår offensiva satsning i Borås, dels bygger vi upp vårt varumärke med reklamen på släpvagnarna men vi ger också våra kunder och medlemmar en ökad service” säger Stormarknadschef Fredrik Grindemark på Coop Forum Borås.

Freetrailer är väldigt glada över det nya samarbetet med Coop Forum och är stolta över att nu kunna öka på antalet gratissläp för utlåning i Västra Götalands län till närmare 20 stycken. Utöver Coop Forum i Borås tillhandahåller Freetrailer även gratis släpvagnar hos Humlans minilager i Göteborg och Trollhättan samt hos K-rauta i Mölndal och Partille. Detta blir den första utlåningsstationen av gratis lånesläp i Borås!

Med det unika konceptet att sälja reklamytan på släpen till annonsörer runt om i landet, kan släpvagnarna lånas ut helt gratis i upp till ett dygn.